Termenii de returnare

 

Returnarea banii achtati de sercicii

 

1. Cumpărătorul are dreptul de a refuza serviciul comandat în orice moment, înainte de a-l primi și după primirea serviciului - în termen de 14 zile. Rambursările plătite pentru servicii se efectuează în strictă conformitate cu Legea nr. 105/2013 privind protecția drepturilor consumatorilor și sunt posibile în caz de nemulțumire față de serviciu sau de calitate proastă a serviciului și furnizarea unui document care să confirme faptul și condițiile pentru achiziționarea acestui serviciu.

2. Dacă Clientul refuză serviciul. Vânzătorul îi returnează banii plătiți, în cel mult 15 zile de la data primirii de către Vânzător a cererii scrise a Clientului.

3. Rambursarea banilor achitati

3.1. Suma de bani achitata se returneaza clientului in acelasi mod, in care a fost efectuata plata pentru produs.

3.2. Clientul scrie o cerere de returnare a fondurilor indicând motivul returnării și o trimite împreună cu o copie a pașaportului la adresa de mail infosmd.md@gmail.com sau direct la sediul companiei

4. Informatia detaliata despre pretentiile catre calitatea si returnarea produselor poate fi trimisa pe e-mail infosmd.md@gmail.com sau pe adresa MD-2012 mun. Chisinau, str. Mitropolit G. Banulescu-Bodoni 25, оф.5.

Comandați un serviciu

completarea formularului de cerere