Termenii și condițiile de plată

In acest document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.smd.md si toate conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidentialitate, de retur si orice alte documente constituie cuprinsul acestui document, numit in continuare “Termeni si conditii”.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului www.smd.md de catre dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Smd.md isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web.

 

1. Dispozitii generale

1.1. La inregistrarea comenzii in magazinul online, Clientul accepta Termenii si conditiile de vanzare a produselor (in continuare – Termeni si conditii) prezentate mai jos.

1.2. Acesti Termeni si Conditii, precum si informatia despre produsele afisate pe site sunt oferte publice, in conformitate cu prevederile Codului civil al Republicii Moldova si a Legii nr. 284 privind Comertul Electronic. Cumparatorul, dupa ce a luat cunostinta cu textul acestor conditiilor de vanzare, le accepta prin bifarea alineatului “Am luat cunostinta si de acord cu termenii si conditiile de vanzare pe site-ului smd.md”.

1.3. Relatiile dintre client si vanzator sunt stabilite in baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate in conformitate cu aceasta.

1.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile date, iar Clientul este obligat sa monitorizeze modificarile in mod regulat.

1.5. Clientul accepta Termenii si Conditiile, apasind butonul "Achita", in ultima etapa de inregistrare a comenzii pe site.

1.6. Achitarea servicii are loc numai după primirea de către Cilent a confirmării la e-mail.

 

2. Notiuni utilizate in prezentul document

2.1. Client - persoana fizica sau juridica, care achita serviciile pe www.smd.md.

2.2. Vanzator -  ICS “Stroy Master Domofon” SRL

2.3. Magazin online - site, spatiu de comert electronic, care este detinut de vanzator si are adresa Internet www.smd.md. Aici sunt prezentate produsele si serviciile, conditiile de achitare si de livrare pentru inregistrarea acestor comenzi de catre clienti.

2.4. Site - www.smd.md

2.5. Produs – bun, obiect destinat unei anumite nevoi umane, care este de vanzare pe site.

2.6. Achitarea servicii – acitarea facturii pentru deservirea interfonul oferite pe site.

 

3. Inregistrarea pe site

3.1. Vanzatorul nu este responsabil pentru exactitatea si corectitudinea informatiilor furnizate de client in timpul inregistrarii.

 

4. Achitarea servicii

4.1. Plata serviciilor se face pe site la sectiunea „plata chitanta” Clientul isi introduce numele de familie, prenume, e-mail, tara, oras, adresa, cont personal (Cont abonat), precum si suma indicata. in chitanta. După aceea, Clientul introduce datele cardului său în terminalul de plată și efectuează plata. După primirea confirmării plății prin e-mail, serviciul este facturat plătit.

4.2. In cazul achitarii produsului cu cardul bancar, autentificarea operatiunii se efectueaza de catre banca. Daca banca are motive sa creada ca operatiunea are caracter fraudulos, ea are dreptul de a refuze aceasta operatiune.

4.3. Restituirea contravalorii produselor si serviciilor utilizind aceeasi modalitate de receptie a mijloacelor financiare implica incasarea unui comison de revocare in valoarea aceluaisi comision perceput pentru achitarea serviciilor si produselor.

 

Comandați un serviciu

completarea formularului de cerere